perjantai 2. heinäkuuta 2010
Mie leiposin.
Suklaamonsterin unelmakakku
2dl sokeria
4 munaa
150g tummaa suklaata
150g margariinia
4rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
2dl vehnäjauhoja
50g maitosuklaata (mä laitoin tummaa, kun ei ollu vaaleeta)
(tomusokeria)
Voitele kakkuvuoka ja korppujauhoita. Sulata tumma suklaa ja margriini mikroaaltouunissa. Laita seos jäähtymään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jäähdytetty suklaa-margariiniseos muna-sokerivaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja ripottele ne sihdin läpi taikinaan. Murenna maitosuklaa (mun tapauksessa tumma) pikkurillin pään kokoisiksi paloiksi ja sekoita varovasti taikinan joukkoon. Paista 175 asteisessa uunissa noin 30 - 40 minuuttia. (Itse paistoin 40min ja siitä tuli ihanan mehukas!) Anna jäähtyä hetken ennen kumoamista. Koristele tomusokerilla.
Itte en omaani vielä tomusokeroinut, kun kakku suuntaa illalla poikien kevätjuhlaan, niin parempi tomuttaa se ennen lähtöä. :) On niin överisuklainen että oksat pois!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Ihana suklaapläjäys!! :D
Se oli kuulemma hyvää. :D En itse ehtinyt maistaa, kun pääsin syömään, kun muut oli jo lopettanut... :D
Koita Amma ihmeessä tehdä tuota! Överihelppoa!
Lähetä kommentti